Info@weareactive.nl Weena 742A, 3014 DA Rotterdam 088 015 2200

Werken bij - Active Professionals

// WE ARE ACTIVE

Vacatures

Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied? En wil je graag een volgende stap zetten in jouw carrière? Wij vragen van jou een flexibele instelling en een “can do” en “take ownership” mentaliteit, en jij krijgt van ons een jong team ambitieuze collega’s, aansprekende opdrachten en de kans om jezelf te ontwikkelen met verschillende projecten.

Onze missie ‘Expansion. Always, in all ways.’ staat centraal! Wat wij, Active Professionals doen is vaktechnisch niet uniek. Een belangrijk en daarom te waarderen aspect is de persoonlijke kant in de executie van onze missie.  Het gaat erom dat iedereen die bij Active Professionals werkt, streeft naar ‘morgen’ beter zijn dan ‘vandaag’. Dat geldt voor alles dat überhaupt met Active en haar stakeholders te maken heeft. Wie we zijn, wat we doen, hoe we het doen en hoe onze klanten het ervaren. Wij geloven heilig in de slogan ‘If you take care of your employees, they will take care of your customers and you’ll have a company worth caring about’.

Bij Active Professionals krijg je alle vrijheid. Niet alleen om jezelf te zijn, je bepaalt in hoge mate ook zelf het traject dat je gaat bewandelen. We vinden het belangrijk dat je zelf in controle bent van de bewegingen die je maakt en dat je blijft werken aan je eigen ontwikkeling.

 

Sales Development Representative

Heb jij (enige) ervaring met sales of wil je juist jouw eerste stappen zetten op gebied van Sales? Zoek je dan een werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en groei in een hoog vaandel staan? Hou je ervan om relaties op te bouwen met (potentiële nieuwe) klanten en haal je energie uit het spotten én invullen van commerciële mogelijkheden? Spreekt een organisatie waar de missie “Expansion. Always in all ways” is jou dan ook nog eens aan? Lees dan vooral door en kom erachter waarom werken voor Active Professionals nou zo leuk is! Dit is een ideale vacature waarin je kan doorgroeien naar een sales rol (buitendienst).

Lead Consultant MS Data & Analytics

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je helpen een ‘Microsoft Data & Analytics’ team te bouwen? Zit je daarbij nu zo’n 5 jaar in de Microsoft-techniek en heb je de ambitie om je leidinggevende en ondernemende skills te ontwikkelen?

Data Scientist

Beschik jij over een brede analytische toolset om modellen en algoritmen te ontwikkelen die informatie uit (on)gestructureerde data haalt? Ben jij klaar voor uitdagende projecten waar je analytische oplossingen kunt bouwen met behulp van Phyton, R of SQL?

Consultant Data & Analytics

Heb jij enige ervaring met Data & Analytics en heb je de ambitie om deze kennis niet alleen toe te passen, maar vooral ook uit te breiden? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar ervaren ’Data & Analytics' consultants die graag Active verder helpen!

Data Engineer

Word jij ook onrustig van ongeorganiseerder data? Heb je daarbij een passie voor data en de verwerking hiervan, ben je op zoek naar een organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling, moderne technieken als o.a. Azure Data Factory en Azure SQL én klant centraal staat?

// Wat zeggen onze collega's

Wij gingen je voor!

Bas van Diggele

Corporate Recruiter / Sales Professional
// WE WANT YOU

Ben jij onze volgende topper?