Info@weareactive.nl Weena 742A, 3014 DA Rotterdam 088 015 2200

Sponsoring - Active Professionals

// Expansion. Always, in all ways

Successful people act

Active Professionals sponsort meerdere sporters en sportclubs, waaronder:

  • Nederlands beste alpineskiër Maarten Meiners
  • IJshockeyvereniging Eindhoven Kemphanen
  • Golfcenter Seve Rotterdam

Onderstaande sporters en sportclubs laten zien dat ze kunnen aanpakken, kansen pakken en elke dag werken om beter te worden. Zij hebben een topsportmentaliteit. Expansion. Always, in all ways! En daar houden wij van, deze instelling past perfect bij het DNA van Active Professionals.

// Paralympische alpineskiër

Niels de Langen

Niels de Langen, reeds olympisch medaillewinnaar, is een inspiratie voor velen, met zijn vastberadenheid en uitzonderlijke prestaties in de bergen. Hij bewijst keer op keer dat beperkingen slechts mentale obstakels zijn en laat zien wat mogelijk is met hard werk en doorzettingsvermogen.

// Golfcenter in Rotterdam

Seve Rotterdam

Het Golfcenter is een unieke combinatie van golf, eten & lifestyle voor leisure en zakelijke doeleinden. Al jaren is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccomodatie van Nederland waarbij de combinatie van Driving Range, uitdagende par 3 baan en de uitgebreide Golf Academy ervoor zorgt dat Seve toegankelijk is voor een groot publiek. Hierdoor liggen 'leren golfen' en 'handicap verlagen' dicht bij elkaar.

// Ijshockeyclub uit Eindhoven

Eindhoven Kemphanen

Eindhoven Kemphanen is een ijshockeyclub uit Eindhoven. Kemphanen speelde in de hoogste ijshockeycompetitie van Nederland, de BeNe-league ijshockey.

// de beste Nederlandse alpineskiër

Maarten Meiners

Maarten Meiners is de beste Nederlandse alpineskiër op de discipline reuzenslalom. In 2011 won hij zijn eerste Nederlandse titel en voegde daar in de loop der jaren nog een aantal indoor en outdoor titels aan toe.