We Are Active

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

We are Active

Active Professionals is een Intelligence bedrijf dat Rotterdamse nuchterheid combineert met een daadkrachtige aanpak en slimme oplossingen. Data is onze core business. Sinds 2005 geven wij met succes antwoord op uiteenlopende (Big) data vraagstukken van vele organisaties in de Benelux. Active Professionals kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse Data specialisten met up-to-date kennis. Ons motto is “Expansion. Always, in all ways”: wij willen iedere dag nóg beter zijn dan vandaag.


Ons team bestaat uit een vijftigtal gedreven professionals met een passie voor hun vak. Onze professionals zijn hoogopgeleid en/of hebben meerjarige werkervaring in (Big-) Data vraagstukken. Zij zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd en gaan enkel voor de best passende oplossingen op data gebied.

 

Heb jij ervaring als Intelligence Professional of heb je de ambitie om het vak te leren? Wij zijn altijd op zoek naar zowel startende als ervaren consultants. Bekijk de vacatures.

Successful people act

Active Professionals sponsort meerdere sporters en sportclubs, waaronder:

  • Maarten Meiners, Nederlands beste alpineskiër
  • De Nederlandse Padelbond
  • IJshockeyvereniging Eindhoven Kemphanen
  • American Footballteam Rebels Rotterdam

Bovenstaande sporters en sportclubs laten zien dat ze kunnen aanpakken, kansen pakken en elke dag werken om beter te worden. Zij hebben een topsportmentaliteit. Expansion. Always, in all ways! En daar houden wij van, deze instelling past perfect bij het DNA van Active Professionals.

Maarten Meiners

Professioneel skiër

Nederlandse Padelbond

Rebels Rotterdam

American Footballteam

Eindhoven Kemphanen

IJshockeyteam

Contact

Active Professionals

Weena 742A

3014 DA Rotterdam

088 015 2200

info@weareactive.nl

Support

Nieuwsbrief ontvangen?