Beleef de kracht van Qlik

Qlik Sense zet de trend voor een nieuwe generatie analytics. Met de unieke associatieve analytics-engine, verfijnde AI, en schaalbare multi-cloud-architectuur van Qlik Sense wordt iedereen in uw organisatie in staat gesteld om iedere dag betere beslissingen te nemen en creëert u een werkelijk door data gestuurde onderneming.

Qlik Sense is voor ieder van ons; directeuren, besluitvormers, analisten... En u! Gebruik elk BI-gebruiksscenario en laat gebruikers zoeken en verkennen om inzichten bloot te leggen die zij niet zullen vinden met op query´s gebaseerde BI-tools.

Grenzeloos verkennen
Qlik Sense indexeert en begrijpt elk verband in uw data, zodat u in elke richting vrij kunt verkennen.

Analytics sneller maken
Combineer en laad data met speels gemak, maak slimme visualisaties en gebruik drag-and-drop om waardevolle analytics-applicaties te bouwen, applicaties die worden versneld door suggesties en automatisering van AI.

Laat AI uw geest verruimen
Over de hele linie wordt de menselijke intuïtie in Qlik Sense gestimuleerd door ruimere kennis, en dat aan de hand van voorgestelde inzichten, geautomatiseerde processen, en natuurlijke talige interactie.

Go_mobile
interactiveanalysiswithoutboundaries1x

Deel en word mobiel
Blijf online of offline productief met volledig interactieve mobiele analytics.

Bouwen, uitbreiden, integreren
Ontwikkel alle analytics die u maar kunt bedenken met een volledige set open API´s en integreer deze in elke app, elk project, en elk proces met krachtige ondersteuning van embedded analytics.

Schaalvergroting in de hele cloud
Combineer met simpel gemak SaaS, hybride multi-cloud, en gebruiksmogelijkheden op locatie met de enige echte multi-cloud-architectuur. De keuze is aan u.

Contact

Active Professionals

Weena 742A

3014 DA Rotterdam

088 015 2200

info@weareactive.nl

Support

Nieuwsbrief ontvangen?