Qlik Analytics Tour

Inzichten versnellen met Augmented Analytics

Qlik Analytics Tour 2020 Online

15 september 2020

 

Overal wordt data verzameld en de hoeveelheid data groeit enorm. Het verkrijgen van inzichten in deze data is zeer waardevol, maar ook complex. Augmented Analytics komt neer op het automatiseren van data-analyse. Augmented Analytics gaat automatisch door data heen om deze op te schonen, te analyseren en om te zetten in inzichten en acties. Er kan veel van al die data geleerd en geprofiteerd worden.
 
Tijdens de Qlik Analytics Tour op 15 september 2020 geeft Active Professionals een online masterclass over hoe u inzichten kunt versnellen door middel van Augmented Analytics. De huidige tijd vraagt om wendbaarheid. Door dashboarding en analytics toe te passen, is een duidelijk beeld te vormen van hoe een organisatie ervoor staat. We verkennen de nieuwste en meest geavanceerde benaderingen voor data-analyse. We gaan in op de kracht van nieuwe technologieën en demonstreren de waarde die uw organisatie kan halen uit data-analyse op het moment van besluitvorming.
 
Door middel van de case van onze partner Carerix brengen we dit hele verhaal tot leven. Carerix biedt een modern platform dat het gehele proces van werving & selectie, uitzenden en detachering ondersteunt vanuit één systeem: Carerix Analytics.
 
U sluit de middag gegarandeerd af met nieuwe inzichten, waardoor u sneller en slimmer kritische beslissingen kunt nemen.

DEELNEMEN

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Programma

Keynote Presentatie & Qlik Sense demo

09:30 - 10:45 uur

 

Active Professionals, Elite partner van Qlik, heet u welkom op de Qlik Analytics Tour 2020.

Versnel uw inzichten met Augmented Analytics
Ontdek hoe analyse kan helpen om data niet alleen in actie om te zetten, maar ook in resultaten die de bedrijfswaarde vergroten. In deze presentatie wordt besproken hoe Qlik's unieke benadering van Business Intelligence zorgt dat maximale waarde uit uw data wordt gehaald.

Partner presentatie: Carerix
Q & A

Sprekers

Miquel

Miquel de Gruijter
Business Development Manager

Shiwanie

Shiwanie Soebhag
Data Scientist

Sem

Sem Lemmers
Business Intelligence Consultant

Arco

Arco Westbroek
Head of Products

Qlik-Logo_RGB

Qlik, lead with data
De visie van Qlik is een wereld met veel data, een wereld waarin iedereen data kan gebruiken om de besluitvorming te verbeteren en de meest uitdagende problemen op te lossen. Alleen Qlik biedt end-to-end, realtime oplossingen voor data-integratie en -analyse die organisaties helpen toegang te krijgen tot al hun data en deze om te zetten in waarde. Qlik helpt bedrijven met data te leiden om dieper in te gaan op klantgedrag, bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden, nieuwe inkomstenstromen te ontdekken en risico en beloning in evenwicht te brengen. Qlik doet zaken in meer dan 100 landen en bedient meer dan 50.000 klanten over de hele wereld.

Contact

Active Professionals

Weena 742A

3014 DA Rotterdam

088 015 2200

info@weareactive.nl

Support

Nieuwsbrief ontvangen?