Info@weareactive.nl Weena 742A, 3014 DA Rotterdam 088 015 2200

Data & Analytics in Recruitment - Round Table 26 September - Active Professionals

  • Home
  • Data & Analytics in Recruitment – Round Table 26 September
// SAVE THE DATE - 26 september - 10:00 - 13:00

The journey continues:
Data & Analytics in Recruitment

Business Intelligence (BI) is een ongekend hot item binnen de recruitmentbranche en veel organisaties zijn zoekende naar de juiste weg om operational excellence te bereiken door het inzetten van BI. De evenementen die wij organiseren, zijn erop gericht om je handvatten te geven voor de reis naar operational excellence.

Tijdens de volgende Round table sessie op dinsdag 26 september heb jij kans om een deep dive, in het gebruik van dashboards en rapportages binnen de recruitment, bij te wonen. Steven Vastenhoud, Digital Transformer binnen Active Professionals, neemt u mee in de weg naar een datagedreven recruitment en deelt de do’s en dont’s die gedurende deze reis van belang zijn en deelt daarmee zijn stappenplan.

We starten op dinsdag 26 september om 10:00 uur met het programma en verwachten zo rond 13:00 klaar te zijn. Uiteraard regelen wij een uitgebreide lunch.

Wil je samen met ons een deep dive maken op gebied van Business Intelligence binnen Recruitment? Meld je dan aan voor ons seminar via het formulier!

Adres

Weena 742A, 3014 DA Rotterdam

Mail

Info@weareactive.nl

Telefoon

088 015 2200

// Always keep learning

Programma

De volgende onderwerpen zullen aanbod komen:

Op 26 september staat centraal “Welke reis je ook maakt, uiteindelijk willen we hetzelfde ontdekken.”

// Ben je erbij?

Schrijf je in!