Info@weareactive.nl Weena 742A, 3014 DA Rotterdam 088 015 2200

Data & Analytics in Recruitment - Webinar 23 Mei - Active Professionals

  • Home
  • Data & Analytics in Recruitment – Webinar 23 Mei
// SAVE THE DATE - 23 mei

Data & Analytics in Recruitment

Data & Analytics in Recruitment, blijft het bij “daar moeten wij echt wat mee” of begin je er morgen aan?

Deze vraag stelden wij aan de groep die aanwezig was op ons event rondom het gebruik van data in recruitment. “Wake up call” en “Inspirerend” is feedback die wij vaak kregen en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Je vraagt je wellicht af; Waar gáát dit over?

Waar?

Online

// Always keep learning

Programma

Tijdens een informele round-table sessie hebben we ingezoomd op een aantal gemene delers over het gebruik én de toegevoegde waarde van data & analytics in de recrtuitmentbranche. We hebben een inkijkje gegeven over de Do’s and Don’ts en antwoord gekregen op vragen als:

De vorige sessie was als snel volgeboekt en gezien de positieve reacties van de deelnemers, hebben we besloten om deze sessie te herhalen. Deze keer online, in een verkorte versie, zodat meer mensen aanwezig kunnen zijn en we niemand teleurstellen.

Op dinsdag 23 mei tussen 10:00 en 11:00 nemen wij je mee in de vragen rondom Data & Analytics in Recruitment. Was je al bij de vorige sessie aanwezig? Vraag dan vooral een collega (of ga in de herhaling 😊). We beloven in ieder geval een informele ochtend vol inspiratie en leuke inzichten.

// Ben je erbij?

Schrijf je in!