Info@weareactive.nl Weena 742A, 3014 DA Rotterdam 088 015 2200

Data & Analytics in Recruitment - Round Table 13 Juni - Active Professionals

  • Home
  • Data & Analytics in Recruitment – Round Table 13 Juni
// SAVE THE DATE - 13 juni

The journey continues:
Data & Analytics in Recruitment

Data & Analytics in Recruitment, blijft het bij “daar moeten wij echt wat mee” of begin je er morgen aan?

Deze vraag stelden wij in april aan de groep mensen die aanwezig waren bij de round table sessie die Active Professionals organiseerde rondom het gebruik van “Data & Analytics in Recruitment”.

We kregen zóveel leuke feedback en aanvullende vragen vanuit de groep dat we hebben besloten nog even door te praten over dit onderwerp!

Er valt inderdaad ook nog zoveel leuks te vertellen! We nodigen je daarom van harte uit om op 13 juni aanwezig te zijn bij onze tweede round table sessie rondom Data & Analytics in Recruitment.

Adres

Weena 742A, 3014 DA Rotterdam

Mail

Info@weareactive.nl

Telefoon

088 015 2200

// Always keep learning

Programma

De vorige keer kwamen onderwerpen aan bod als:

Op 13 juni staat centraal “Welke reis je ook maakt, uiteindelijk willen we hetzelfde ontdekken.”

We gaan jullie deze keer meenemen in Operational Excellence en Marketing Analytics. Hoe zet je data in om ook op deze onderwerpen te excelleren?

Operational excellence: Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen we je mee in de reis van operationele stuurinformatie om de dagelijkse processen te monitoren en te optimaliseren. Een ideale gelegenheid om ervaringen met branchegenoten te delen en te leren van alle lessons learned. Leer van elkaar hoe een ieder haar operatie runt op basis van Business Intelligence. Steven Vastenhoud van Building Heroes laat zien welke dashboards zij hiervoor gebruiken.

Marketing analytics: Binnen de recruitment branche wordt veel geld uitgegeven aan de marketing. Welke sites maken nu eigenlijk écht het verschil voor jouw business? Wat werkt goed en welke marketingactiviteiten werken nog beter? Met behulp van data krijg je fantastische inzichten en dat laten we heel graag zien tijdens deze round table sessie.

Let op: was je er de vorige keer niet bij, maar je wil deze keer wel aansluiten? De eerst round table sessie van april, wordt (online) herhaald op 23 mei!

// Ben je erbij?

Schrijf je in!